Čo robiť, ak kamera W313 zobrazuje hlásenie „Už spárované“? Ak kamera W313 zobrazuje hlásenie, že už bola spárovaná, znamená to, že zariadenie je momentálne prepojené s existujúcim účtom. Jedno zariadenie je možné v danom čase spárovať iba s jedným účtom....























