Botslab Outdoor Camera W313: Průvodce propojením účtu, cloudovou službou a aktivací zkušební verze
Co dělat, když kamera W313 zobrazuje „Již spárováno“? Pokud kamera W313 zobrazuje, že již byla spárována, znamená to, že zařízení je aktuálně propojeno s existujícím účtem. Jedno zařízení lze v daném okamžiku spárovat pouze s jedním účtem. Pokud jste zařízení...























