Co zrobić, jeśli kamera W313 wyświetla komunikat „Już powiązano”? Jeśli kamera W313 wyświetla komunikat, że została już powiązana, oznacza to, że urządzenie jest obecnie połączone z istniejącym kontem. Jedno urządzenie może być jednocześnie powiązane tylko z jednym kontem. Jeśli urządzenie...























