Botslab-buitencamera W313: handleiding voor accountkoppeling, cloudservice en proefactivering
Wat moet u doen als de W313-camera de melding ‘Al gekoppeld’ weergeeft? Als uw W313-camera aangeeft dat deze al is gekoppeld, betekent dit dat het apparaat momenteel aan een bestaand account is gekoppeld. Een apparaat kan maar aan één account...























