Što učiniti ako kamera W313 prikazuje „Već povezano”? Ako kamera W313 prikazuje da je već povezana, to znači da je uređaj trenutačno povezan s postojećim računom. Jedan uređaj istodobno može biti povezan samo s jednim računom. Ako ste već povezali...




















