Botslab Outdoor Camera W313: tilin yhdistäminen, pilvipalvelu ja kokeilujakson aktivointiopas
Mitä pitäisi tehdä, jos W313-kamerassa näkyy ”Jo yhdistetty”? Jos W313-kamerassa näkyy ilmoitus, että se on jo yhdistetty, laite on parhaillaan yhdistetty olemassa olevaan tiliin. Laitteen voi yhdistää kerrallaan vain yhteen tiliin. Jos olet yhdistänyt laitteen aiemmin Kirjaudu sisään käyttämällä alkuperäistä...























