Какво трябва да направите, ако камерата W313 показва „Вече е свързана“? Ако камерата W313 показва, че вече е свързана, това означава, че устройството в момента е свързано със съществуващ акаунт. Едно устройство може да бъде свързано само с един акаунт...




















